måndag 3 februari 2014



Information till personal och vårdnadshavare för elever på NRS

Föräldramöten 28-30 januari


Vi har genomfört föräldramöten för åk 4-9 och åk f-3. Vi har redogjort för den senaste tillfälliga organisationen. Deltagarna har haft möjlighet att ställa frågor b l a till skolledning, ordförande för BUN och vid det senaste mötet även till kommunens beställarombud och till medicinsk expertis via länk till Umeå.

Av frågorna på mötet förstår vi att det finns behov av mer information om eventuella effekter av en påverkad inomhusluft. Därför har vi bjudit in Karl Forsell och Ingrid Liljelind från Yrkesmedicinsk institution vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå. Vi kommer att bjuda in till föräldra- och personalmöten 11 0ch 12 mars. Utförligare information om tid och plats kommer senare.

Presentationen från föräldramötet den 30 januari har lagts ut på Edwise.


Arbetsmiljö


Vecka 8 kommer kompletterande mätningar att göras av samma konsultföretag som tidigare. Denna gång kan de göras under pågående verksamhet.

För att få en samlad bild av situationen i lokalerna kommer det dessutom att genomföras enkätundersökningar omfattande alla elevers och all personals mående.

För att alla ska ha insyn i och delaktighet i processen, kommer vi att bilda en kontaktgrupp bestående av representanter från skolans Brukarråd, skolledning, personalrepresentanter, elevhälsovård, skyddsombud och företagshälsovård. Gruppen kommer att ha möjlighet att kalla in sakkunniga inom de olika områden som behandlas under mötena.


Fritidshemmet


Vi har varit tvungna att göra en justering i planeringen av fritidshemmets verksamhet f o m 6. Båda öppning och stängning varje dag kommer att ske i bildsalen för alla fritidsbarn.

Förhoppningsvis kommer allt att fungera bra f o m måndag den 3 februari. Vi kommer säkert att behöva justera en del detaljer över tid. Vid frågor kan ni kontakta ansvarig pedagog/mentor.

Vi fortsätter att lägga ut ny information när sådan finns.


Angående transporter

OBS!


Inga elever får lämnas av vid Rakethallen på morgonen. Endast busstrafik är tillåten vid Rakethallen.


NRS-rektorer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar